fbpx

Natur, skov og vand mødes i smuk forening i Sæby. I den hyggelige gamle bydel gennem Algade og ned til havnen kan du gå på opdagelse hos kunsthåndværkere og på gallerier. Men Sæby er mere end historie, charme og hygge. Det er en by i udvikling, der tiltrækker mange tusinde turister om året, og hvor nye familier vælger at flytte til.

Sæby Havn står over for en stor udvidelse med et helt nyt havneområde syd for den nuværende indsejling. Her bliver plads til endnu flere sejlere, nye små broer og kajer – og et fantastisk vandaktivitetsområde for store og små. Der er mange dejlige strande i og omkring Sæby, du kan besøge, og uanset om du er til fiskeri, en sejltur eller bare gerne vil dyppe tæerne – byder vandkanten på masser af oplevelser for hele familien.

Nede ved Sæby Å finder du et af landets bedste flagermus-spots, hvor store træer og det rene vandløb giver gode betingelser for dyrelivet, blot 100 meter fra Sæby Torv med restauranter og butikker.

Fra Sæby har du let adgang til resten af Nordjylland, hvis du er pendler – og på bare 35 minutter kan du være i Aalborg via motorvejen.

Sæby_Byliv
Udvidelse Sæby Havn - skitse

Kontakt
Center for Teknik og Miljø
Frederikshavn Kommune
Rådhus Allé 100
9900 Frederikshavn
Tlf. 98 45 50 00
Grunde@frederikshavn.dk